Ben jij de vrijwilliger die de spanning verhoogt bij het publiek en nog snel even een woordgrap maakt, terwijl de jury punten aan het tellen is? Weet jij met jouw keuze van de juiste licht kleur te geven aan een begraafplaats, de Eiffeltoren of Mars? Of wil je het publiek naar binnen begeleiden, terwijl je zelf ook het hele weekend gratis naar voorstellingen kan kijken?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Het NTT is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om mee te werken aan de grootste competitie voor Nederlandse theatersportteams. Je kan een rol hebben als zaalwacht, achter de lichtknoppen of als presentator. Voor goede pianisten, is er uiteraard ook plek. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar mensen die drankjes willen inschenken tijdens het feest op zaterdag, en zijn we op zoek naar juryleden.

Wij bieden jou een onvergetelijke ervaring, een geheel verzorgd weekend inclusief eten en de mogelijkheid om heel veel gratis voorstellingen te bezoeken. Schrijf je hier in!

Schrijf je nu in als vrijwilliger!                                                                              Of hier als jurylid!