Binnenkort kunnen er kaarten gekocht worden voor het NTT 2019!

Vanaf 31 december kunnen er via deze website kaarten worden gekocht voor zaterdag 16 maart en zondag 17 maart 2019.

Moeilijk kiezen welke dag je zou willen komen? Bekijk alvast de blog van 2018 over kaartverkoop zaterdag vs. zondag 

Meer informatie over het toernooi:

Het toernooi wordt traditioneel gehouden in een weekend van maart. Hieronder kan je meer informatie voor bezoekers vinden over de volgende onderwerpen:

  • De routebeschrijving.
  • De locatieplattegrond.
  • De meest gestelde vragen.

Routebeschrijving

Het NTT wordt gehouden in het Huis Utrecht. Het Huis Utrecht is gevestigd aan de Boorstraat 107, een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg. Het pand is makkelijk bereikbaar via de uitvalswegen. In de buurt is het op de veel plekken betaald te parkeren, beter is het om te komen met het openbaar vervoer. Het station Utrecht CS is op loopafstand. Ben je echter slecht ter been, dan stopt buslijn 3 richting Zuilen Noord vlakbij. Stap dan uit bij de eerste halte op de Amsterdamsestraatweg.

Locatieplattegrond

Zoom in.

De meest gestelde vragen

Ik heb online een kaartje besteld maar hem nog niet binnen, wat nu? Je krijgt een bestelbevestiging binnen in je mailbox. Kijk ook heel even in je spam mocht je hem niet hebben ontvangen. Met deze bevestiging, of jouw ID met je naam erop, kan je de kaarten afhalen op het terrein.

Help, ik ben iets kwijt. Wat kan ik doen? De meeste gevonden voorwerpen worden gebracht bij de kassa te vinden bij de hoofdingang. Mocht je al van het terrein af zijn dan kan je mailen naar: info@theatersporttoernooi.nl.

Ik kom met een rolstoel naar het toernooi, is dit mogelijk? Dit is zeker mogelijk, vanwege organisatorische redenen verzoeken we jouw komst van tevoren bij ons aan te kondigen via  info@theatersporttoernooi.nl. Bij hoge drukte kunnen sommige zalen wat lastiger te bereiken zijn.

Alle kaartjes zijn al uitverkocht, wat nu? In zeldzame gevallen worden kaartjes niet opgehaald, pas in de loop van de dag kunnen deze vrijgegeven worden. Neem daarvoor contact op met ons via info@theatersporttoernooi.nl.

Kan ik ook naar één voorstelling? Het is helaas niet mogelijk om kaartjes te kopen voor losse voorstellingen. Wel is het mogelijk om een ochtendkaart te kopen, dan kan je drie voorstellingen in de ochtend bekijken.

Kan ik als bezoeker ook (tegen betaling) mee eten met de spelers en de vrijwilligers? Helaas heeft onze eetlocatie Gys niet de capaciteit om extra eters te herbergen. In de buurt zijn wel een aantal eetmogelijkheden, waaronder eetcafé en pizzeria straatweg en de Albert Heijn voor de lunch.

Huh, waar is dat feest eigenlijk, en hoe kom ik aan kaartjes? De feestlocatie wordt later nog bekend gemaakt.