Helaas kunnen we de impromarathon 24 juni niet door laten gaan, omdat we onvoldoende aanmeldingen hebben om er een geslaagde dag van te maken. We gaan kijken of we het op een later moment kunnen organiseren, want we denken nog steeds dat het heel tof is om met zijn allen een hele dag te improviseren in nieuwe formats en nieuwe samenstellingen.

Niet tien, niet elf maar twaalf uur improvisatietheater, Dat wil je toch niet missen! Op zaterdag 24 juni 2023 organiseren we een echte impromararathon. Ben jij er ook bij?

Impromarathon, wat is dat nou weer?

Van 10:30 uur in de ochtend tot 22:30u in de avond gaan we aan een stuk door improviseren, denk aan impro comedy, long form, short form, de vloer op? Alles kan voorbij komen. En het allerleukste is nog: jij doet ook mee!

Foto: Super Formosa Photography

We hebben een programma met timeslots van 30 tot 45 minuten. Er zijn open podia en voorstellingen. Bij de open podia kan de hele zaal meedoen en inspringen. De Voorstellingen hebben een vastliggend format, waarbij je als deelnemer vooraf wordt ingedeeld.

Iets voor jou?

Wij zijn zowel op zoek naar deelnemers als naar mensen die het leuk vinden om een timeslot te hosten. Dus maakt jouw hart al een sprongetje bij de gedachten aan een hele dag improviseren met leuke mensen, dan ben je meer dan welkom.

De dag vindt plaats op een hele bijzondere locatie: Het Pieter Baan Centrum in Utrecht (niet te verwarren met het Pieter Buren Centrum, dat is in Groningen). We hebben de beschikking over de gymzaal, dojo en de binnenplaats. Hoe gaaf is dat?!  

Foto: Super Formosa Photography

Tickets

Er zijn dagtickets (50 euro inclusief lunch en diner) en halve dagtickets (voor 30 euro per stuk, inclusief lunch of diner afhankelijk van keuze). Tijden voor halve dagtickets zijn van 10:30u tot 17:00u of vanaf 17:00u tot 22:30u.

Geef bij je inschrijving even aan of je alleen komt spelen, of dat je ook een timeslot/format wilt begeleiden. Dan nemen we daarna nog contact met je op. Zien we je daar?

Programma

Benieuwd hoe het programma er globaal uit ziet? Kijk dan snel hier.