Theatersporters!

De inschrijving van het NTT 2018 start op zaterdag 14 oktober om 12:00 uur in de middag. Twee weken later dan normaal, dit omdat we de website en de inschrijfprocedure vernieuwen en daar de tijd voor nemen. Wat gaat er dan veranderen?

Om te voorkomen dat je internetverbinding bepalend is voor je deelname en om te voorkomen dat we van één team acht inschrijvingen hebben, kan je je op je gemak inschrijven van 12:00 tot 15:00 uur. Mits geldig ingeschreven gaat je inschrijving mee in de loting voor deelname en de wachtlijst. Deze loting vindt plaats op 15 oktober. Zorg er dus voor dat je op 14 oktober je team al rond hebt en als geheel kan opgeven, waarbij je per vereniging, groep of collectief, slechts één team kan inschrijven. Hier wordt ook op gecontroleerd. Nog even puntsgewijs:

  • 14 oktober van 12:00 tot 15:00 uur kan je je team inschrijven via www.theatersporttoernooi.nl.
  • Inschrijvingen die daarna binnenkomen, gaan op volgorde van aanmelding op de wachtlijst.
  • Bij meer dan 35 geldige inschrijvingen tot zaterdag 14 oktober wordt er de dag daarna geloot voor deelname en volgorde op de eventuele wachtlijst.
  • Voor de loting zijn de nummers 1 en 2 van het NTT 2017 en de winnaar van de Jonge Hond, mits geldig ingeschreven, automatisch geplaatst voor deelname. Dit bij minimaal drie dezelfde spelers als bij het NTT 2017.
  • Namen van deelnemende spelers moeten direct worden ingevuld.
  • Het is niet meer toegestaan met 2 dezelfde teams uit een vereniging, groep of collectief in te schrijven. Zo wel, dan kunnen beide teams worden uitgesloten.

Goed om te weten, de inschrijftarieven van dit jaar zijn:

 • Team van 4 personen: 370 euro (92,50 euro per persoon).
 • Team van 5 personen: 420 euro (84 euro per persoon).
 • Team van 6 personen: 475 euro (79,17 euro per persoon).

Dit is iets hoger dan afgelopen jaren. Waarom is dat?
We hanteren al 3 jaar lang dezelfde prijzen. De kosten van Het Huis zijn echter helaas wel gestegen. Daarnaast kunnen we minder kaartjes verkopen dan vorig jaar; de bezitting van de zalen is door Het Huis naar beneden bijgesteld i.v.m de brandveiligheid. Ook hebben we de afgelopen jaren steeds cateringpersoneel moeten inhuren en verwachten we dit jaar dit weer te moeten doen. Ten slotte willen we iets meer investeren in de aankleding en beleving van het NTT bij spelers, bezoekers en vrijwilligers.

Veel succes met inschrijven en tot het NTT 2018!