Kaartsoorten: zoek de verschillen

Dit jaar zijn er maar liefst zes verschillende kaartsoorten. Wat is het verschil en waarom zou je voor de verschillende kaartsoorten gaan? Hieronder kan je de verschillende kaartsoorten lezen en voor jezelf besluiten waar je voor wil gaan.

  • Ochtendkaarten: er zijn twee soorten ochtendkaarten, die voor de zondag en die voor de zaterdag. Met een ochtendkaart kan je drie

Foto: Eefke Burg

voorstellingen bekijken die tussen 09:30 en 12:00 uur beginnen. Ochtendkaarten zijn ideaal voor mensen met kinderen: veel scholen komen ook in de ochtend waardoor de input van het publiek op de voorstellingen vaak wat kindvriendelijker is.

  • Dagkaart zaterdag: hou je er van om van zoveel mogelijk verschillende voorstellingen te kunnen proeven? Met de zaterdag kan je alle voorstellingen op zaterdag bezoeken. Je kan in totaal 8 voorstellingen bezoeken.
  • Dagkaart zondag exclusief halve finale en finale: met deze kaart kan je alle voorstellingen op zondag bezoeken exclusief de halve finale en de finale. De kwartfinale kan je wel bezoeken. Je kan in totaal 7 voorstellingen bezoeken.
  • Dagkaart zondag exclusief finale: hiermee kan je alle voorstellingen op de zondag bezoeken excl. de finale. Je kan ook naar een halve finale en een kwart finale kijken. Je kan in totaal 8 voorstellingen bezoeken.

Foto: Eefke Burg

  • Finalekaart: wie wil er nou niet zien wie er de winnaar is van het Nederlands Theatersport Toernooi 2019? In deze battle zie je wie de winnaar is van het NTT 2019. Dit betreft een hele voorstelling met twee helften waarin twee teams met elkaar strijden.
  • Afterparty ticket 2019: op zaterdag gaan alle teams, vrijwilligers, rechters en bezoekers stoom afblazen in de Wooloomooloo. Maak een praatje, dans op de muziek van DJ Alter Ego en DJ Topkaas of zing een karaokenummer.

Nog geen kaartjes?

© Nederlands Theatersport Toernooi 2019.