We hebben wat vragen gekregen over de inschrijvingen. Met deze Q&A hopen we wat duidelijkheid te creëren en alle belangrijke info op 1 plek voor jullie te hebben:

  1. Hoeveel mensen moeten er in een team zitten?

4, 5 of 6 spelers. Per wedstrijd spelen precies 4 spelers.

  1. Maar ik heb wel eens teams met 3 spelers zien spelen?

Dan moet dit in een noodsituatie zijn geweest, want helemaal tijdens de inschrijffase maken we hier geen uitzonderingen op.

  1. Mag ik met 2 teams meedoen?

Nee. Ook niet tijdens de inschrijving als placeholder. Iedereen krijgt genoeg tijd om een team te regelen en als je na de sluiting van de inschrijving nog bij 2 teams staat kan een team gediskwalificeerd worden.

  1. Mogen vanuit 1 vereniging meerdere teams meedoen?

Nee, per vereniging mag er maar 1 team ingezonden worden. Dit doen we om zo veel mogelijk groepen de kans te geven mee te doen. 

Heb je veel enthousiaste leden in je team? Kijk dan of je niet een vrijwilligersteam kan vormen, daar ben je zeker meer dan welkom!

  1. Hoe win je ook alweer de Jonge Hond Bokaal?

Door het verst in het toernooi te komen als team wat voor 100% uit leden uit dezelfde vereniging bestaat (en de vereniging > 4 leden 😉 ).

Dus, samen met vraag #4, kan je dus niet zowel een verenigingsteam EN een ander mogelijk jonge hond team inschrijven. De winnaars van deze bokaal hebben automatisch een plaatsing in het eerstvolgende NTT.

  1. Owja, er zijn teams die niet hoeven te loten! Wie zijn dat ook alweer?

De Jonge Hond dus (Compagnie Amai) de finalisten van de NTT editie ervoor (Flunknarf*, Bitterzoet), de winnaar van het meest recente NSK, en eventueel winnaars van een wildcard (Met Haar Zonder Hem) die in uitzonderlijke situaties kan worden uitgedeeld. 

Let op: jullie moeten je alsnog wel inschrijven als je mee wilt doen!

*Flunknarf heeft aangegeven dit jaar niet mee te zullen doen om ruimte te laten voor andere teams.

  1. Wat kost het NTT en wat krijg ik ervoor?

Team van 4 personen: 400 euro.

Team van 5 personen: 500 euro.

Team van 6 personen: 600 euro

Dit is entreegeld waarbij ook lunch en avondeten inbegrepen zijn voor beide dagen en natuurlijk toegang tot het feest. Uitschakeling in een voorronde leidt niet tot (gedeeltelijke) restitutie. Daarnaast heb je toegang tot de voorstellingen van andere teams. Nadat mensen met een ticket plaats hebben genomen in de zaal en er is nog ruimte, dan kunnen spelers en vrijwilligers plaats nemen om te kijken.

Staat je vraag er niet tussen? Check dan eerst even de voorwaarden pagina en als je er dan nog niet uitkomt, stuur ons dan gerust een mailtje!