Update: Het Nederlands Theatersport Toernooi van 2020 gaat niet door

We hebben verdrietig nieuws. De organisatie van het Nederlands Theatersport Toernooi (NTT) heeft besloten om de editie van 2020 definitief niet door te laten gaan. We hadden het graag anders gezien en samen met jullie genoten van een weekend vol weergaloze scenes, een feestje op de zaterdagavond en op zondagavond een fantastische finale! Daarna op maandag veel te moe zijn en nagenieten met elkaar van die ene nieuwe game, die grappige uitspraak of die verrassende plot twist.

Waarom dit besluit?

Midden maart werd besloten als gevolg van COVID-19 het toernooi te verplaatsen naar 26 en 27 september. Tot 1 september 2020 mogen er geen evenementen georganiseerd worden met meer dan 100 personen. Hoe de regelgeving er na 1 september uitziet, is tot nog toe onbekend, waardoor het voor ons als organisatie praktisch onmogelijk is om op dit moment een toernooi te organiseren van deze grootte.

Hoe nu verder?

Alle teams die zich hebben ingeschreven ontvangen de komende tijd hun inschrijfgeld terug. Mocht je eind juni nog geen geld hebben ontvangen, neem dan contact op met de penningmeester via penningmeester@theatersporttoernooi.nl.

Maar… niet getreurd!

Het NTT valt onder Stichting Improvisatie en TheaterSport. Zij heeft als doel improvisatietheater te promoten in Nederland. Onder die vlag zijn we als organisatie aan het onderzoeken of we in het weekend van 26 en 27 september een alternatief kunnen aanbieden. Houd hiervoor de komende tijd sociale media in de gaten!

Natuurlijk gaan we alles op alles zetten om in 2021 een nieuw Nederlands Theatersport Toernooi voor jullie te organiseren!

Hou je haaks en hopelijk tot binnenkort!

Bas, Bettie, Marloes, Marly, Sander en Wijand