Misschien ken je ze wel Alter Ego, een oude bekende van het Nederlands Theatersport Toernooi. Vaak zetten ze zich in als vrijwilliger op het toernooi, dit jaar zijn ze ingeloot. We hebben ze een aantal vragen gesteld over hun deelname en voorbereiding.

Alter Ego op het podium.

Jullie spelen graag met taal en absurdisme, wat is de scène waarin jullie hebben gespeeld waarin dit het meest naar voren kwam en waarom? 
De 1e keer dat ‘Crisis Negeren’ werd gespeeld (voortkomend uit het zelf ter plekke bedenken van een game). De Titanic ging ten onder, op de achtergrond ging gewoon alles. fout. Maar Thomas en Sanne waren natuurlijk met hele andere dingen bezig, zoals de titel al zegt.


Andere optie is nog Timo die als een waanbeeld op handen en voeten (en met de rug naar de vloer) door de scene van de tegenstander banjerde tijdens een NSK finale, maar dat was niet onze scene.

Hoe bereiden jullie je voor voor een wedstrijd op het toernooi?
Net vóór een wedstrijd je armen boven je hoofd bewegen, dan is de kans groter dat je dat ook doet tijdens de wedstrijd

Tegen welke tegenstanders zouden jullie het liefst willen spelen en waarom?
Kaaswol, of welke naam ze nu ook weer hebben gekozen. Vooral die Iris natuurlijk. Wij spelen graag met vrienden 🙂

Wat is jullie ‘signature-game’?
Het Orakel wellicht, een prachtig hersenspinsel van niemand minder dan Luuk Schokker, die hebben we ook veel op het afgelopen NSK gezien! Een fatsoenlijke gameflux kan er ook nog wel vanaf.

Willen jullie verder nog iets kwijt?
We missen elkaar veel door de grote C, en dat is jammer.