Winkel

Improspeur

50.00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Kom uit je impro slaap en doe mee aan de Improspeur!

Heb je improvisatietheater en theatersport de afgelopen tijd ook zo gemist? En wil je ook graag weer spelen, nieuwe mensen ontmoeten en inspiratie op doen?

Doe mee aan de improspeurtocht en schud je improvisatiespier wakker!

We hebben elkaar al veel te lang niet gezien en gesproken en als organisatie van het Nederlands Theatersport Toernooi vonden we het tijd worden om hier iets aan te doen. Daarom organiseren we zondagmiddag 12 september een heuse improspeurtocht in Utrecht Oost! Laat je verrassen.

Wat houdt die improspeurtocht dan in en wat is het idee erachter?

De improspeurtocht is zo opgezet dat iedereen een eigen persoonlijke route fietst en onderweg wordt je langs verschillende inspiratieworkshops geleid waar je in groepsverband aan deelneemt. Je komt elkaar dus gedurende de dag in wisselende samenstellingen tegen. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd, zodat je je opgedane inspiratie en avonturen met elkaar kan delen.

Tijdens de improspeur neem je deel aan vier verschillende inspiratieworkshops van een uur, elk op een verrassende locatie. Je kan van alles verwachten van bodypercussie tot locatietheater en waarbij je speelt op een ‘horrorbosje’ tot een écht tramstation. Je weet van te voren nog niet aan welke inspiratieworkshops je zal deelnemen. Laat je verrassen en kom thuis met nieuwe ideeën voor je improvisatiespel.

Praktische zaken

Handig om te weten!

    De dag start om 12:00u en om 18:00u start het avondeten en de naborrel.

    De speurtocht vindt op de fiets plaats, de locaties zijn te voet te bereiken, enkel kom je dan te laat aan bij de workshops. Mocht je niet beschikken over een fiets in de buurt kan je een fiets huren voor € 3,95, locaties in te zien via ns.nl of bij bijvoorbeeld Donkey Republic (https://www.donkey.bike/cities/bike-rental-utrecht/)

    Ticketprijzen zijn 50 euro voor een hele middag inclusief avondeten.

De algemene voorwaarden van de Improspeur zijn op de tickets van toepassing. Met het aanschaffen van een ticket verklaar je je hiermee akkoord.

© Nederlands Theatersport Toernooi 2021.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.