Keuzestress; de tickets voor het Nederlands Theatersport Toernooi nader uitgelegd

Het theatersport toernooi kent een ruime variatie aan tickets. In deze blog leg ik uit wat het verschil is tussen de tickets.

Zaterdagochtend Ticket voor  € 10,00

Voor wie? Voor de kijker die van vroeg opstaan houdt en tussen het begin en 12.00 drie wedstrijden achter de kiezen wil hebben. Je kunt op deze kaart naar de drie eerste wedstrijden in elke zaal op de zaterdag. De meest frisse voorstellingen van het toernooi!

Zaterdag Ticket  € 30,00

Voor wie? Voor de veelkijker die non-stop van het begin tot het eind theatersport wil zien, voor de kijker die veel te kiezen wil hebben en voor de hopper die een hele dag het festivalgevoel wil opsnuiven. Je hebt ontzettend veel keuze uit veel voorstellingen in verschillende zalen. Alle wedstrijden duren 40 minuten en zijn allemaal onderdeel van de voorrondes.

Tip: Voor €5,- extra kun je je dag feestend afsluiten met..

Zaterdagavond Ticket! € 5,00

Voor  €5,- kun je op zaterdagavond tot zondagnacht meedeinen, hopsen en swingen en goedkoop bier drinken met alle vrijwilligers en spelers van het NTT. Omdat het zo leuk is!

Zondagochtend Ticket € 10,00

Voor wie? Voor de kijker die enkel en alleen de eerste drie wedstrijden op de zondagochtend wil zien tussen het begin van de dagen 12.00  omdat je nu eenmaal graag kijkt naar kraakheldere spelers die na een paar uur slaap de sterren van de hemel staan te improviseren. De meest gewaagde voorstellingen van het toernooi! 

Zondag (exclusief halve finale en finale) Ticket € 30,00

Voor wie? Voor de kijker die tot en met de kwartfinales kan en wil blijven kijken. Met deze kaart heb je tussen het begin van de dag tot voor de halve finales de keuze tussen alle wedstrijden die in de voorrondes gespeeld worden. Daarna kun je kijken naar één van de kwartfinales naar keuze. In deze wedstrijd strijden 3 van de 12 beste teams van het toernooi om een plek in de halve finale. Kortom, een rijke improdag en toch voor het eten weer thuis.

Zondag (exclusief finale) Ticket € 35,00

Voor wie? Voor de kijker die all the way wil gaan op zondag en de mogelijkheid wil hebben om naast de voorrondes ook één van de vier kwartfinales en één van de twee halve finales te zien. Een dag voor de echte improvreter! 

FINALE Ticket! € 17,50

Voor wie? Voor iedereen die de finalisten van het NTT 2024 wil zien. Wees snel, deze kaarten zijn in de regel het eerste uitverkocht. De finale vindt in de avond plaats. Top voorstelling! 

Alle spelers en vrijwilligers hebben toegang tot alle wedstrijden met uitzondering van de finale. Als je de finale wilt zien als vrijwilliger/speler kun je een finaleticket kopen. Voor alle overige wedstrijden geldt: als alle tickethouders binnen zij, en er zijn nog plaatsen beschikbaar, dan worden spelers en vrijwilligers toegelaten in de zaal totdat alle stoelen gevuld zijn.    

 Bettie van der Niet/Penningmeester NTT 2024