Het is bijna zover 21 oktober 12:00u opent de inschrijving voor de teams, jury en vrijwilligers voor het NTT 2024.

Volg hier de link naar de pagina om je in te schrijven (als team, vrijwilliger of jury(team) of kies bovenaan in het menu voor: ‘Inschrijven voor het NTT 2024’.

Link:

Tot en met 28 oktober 17:00u kan je je als team inschrijven. De jury en vrijwilligersinschrijving blijft daarna nog geopend.

Op zaterdag 18 november vindt de loting plaats, om te bepalen welke teams definitief mee doen aan het 10e Nederlands Theatersport Toernooi.

Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar € 400,- voor een team van 4 spelers, € 500,- voor een team van 5 spelers en € 600 voor een team van 6 spelers. Je mag hiervoor tenminste vier keer spelen in één van de zalen, je hebt toegang tot de opening op vrijdag en het feest op zaterdag, je krijgt gratis koffie en thee in de spelersruimte van het toernooi en een geheel verzorgde lunch en diner op zowel de zaterdag en de zondag.

Met het aanmelden ga je er mee akkoord dat je ook voor toekomstige edities uitgenodigd wordt. Uiteraard kan je je op elk moment afmelden voor de informatie.

Hopelijk tot in april 2024!