Team: De Woudlopers

Omschrijving

Definitie Woudloper:
1) trekkende woudjager, vooral als figuur in avonturenverhalen die in de bossen van het vroegere wilde Westen werden gesitueerd 2) iemand die voor zijn beroep of uit liefhebberij trektochten maakt door wouden en veel kennis heeft van de natuur in bossen of van overlevingstechnieken daar 3) speltak bij de scouting

Woudlopers Handboek:
Het ‘Handboek van de Jonge Woudlopers’, ook wel (Grote) Woudlopershandboek, is samengesteld door Theodoor Prul, met de informatie die in de boeken stond in een bibliotheek, onder het fort. Deze bibliotheek is door Cornelis Prul ontdekt nadat hij de Spanjaarden had weggejaagd. In het Woudlopershandboek staat bijzonder veel informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen.
Het Grote Woudlopershandboek blijkt steevast op elke vraag een antwoord te hebben. Dit komt onder andere doordat iedere generatie woudlopers weer nieuwe wijze lessen toevoegt aan dit handboek. Het boek bevat echter ook veel informatie uit verloren gewaande bibliotheken.

Het Grote Woudlopershandboek heeft op elke vraag een antwoord

Teamleden

  1. Jus Roelofs - Speelt in: De Woudlopers
  2. Peter Duifhuis - Speelt in: De Woudlopers
  3. Jurriaan Kamp - Speelt in: De Woudlopers
  4. Gert Jan Groen - Speelt in: De Woudlopers
© Nederlands Theatersport Toernooi 2024.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).