Team: DWARS

Omschrijving

DWARS, in 2021 in de Bollenstreek ontsproten en daar ondergronds gerijpt als goed bewaard geheim. Inmiddels goed door veredeld en in bloei getrokken tot een prachtig kleurrijk boeket van enthousiastelingen, dat broeit op grotere dromen; te beginnen met deelname aan het NTT, en hopend door te groeien tot net zo’n beroemde attractie als de Keukenhof.

Onze kanjers zijn: Super Sandra die elke man doet omvallen, maar er ook met gemak overheen loopt, de turbo-tweeling Andre en Danny die niets half om doet en menig zaal tot gieren brengt, topper Jeroen die vaak net iets verder gaat, maar het nog net binnen de perken weet te houden, avontuurlijke Nils die iets meer paniek kent dan Sinterklaas maar koel blijft op de heetste momenten, en mega-Anneke die met gemak de lama’s scheert, en bijna nooit blokkeert! Stuk voor stuk supersporters dus uit het mooie Voorhout!

Tussen de bloembollen en de zee, DWARS doet mee!

Teamleden

  1. Anneke Groothuis - Speelt in: DWARS
  2. Sandra Van der Geer- Van Eeden - Speelt in: DWARS
  3. Andre Kortekaas - Speelt in: DWARS
  4. Danny Kortekaas - Speelt in: DWARS
  5. Nils Blok - Speelt in: DWARS
  6. Jeroen Hoogink - Speelt in: DWARS

Reacties op wedstrijden:

Over Pride & Prejudice vs. DWARS – 07 apr 09:30

Top prestatie van beide teams!
© Nederlands Theatersport Toernooi 2024.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).