6 & 7 april 2024 vind het Nederlands Theatersport Toernooi plaats. Theatersportteams uit heel Nederland en België sluiten aan op dit evenement. Wil je ook meedoen met je theatersportteam? De inschrijving opent 21 oktober 12:00.

Superfomosa Photography

Het is altijd een heel energiek en inspirerend weekend waarin het supertof is om al die verschillende teams samen op het podium te zien spelen. Het is een weekend waar je nieuwe improliefhebbers leert kennen, je doet inspiratie op voor nieuwe games, je ziet nieuwe/andere speelstijlen en je vind nieuwe teams waarmee je nieuwe voorstellingen voor aankomend jaar kan plannen. Je gaat samen feesten en uiteindelijk kom je moe en voldaan thuis.

Heb jij al bedacht of je dit jaar mee wil doen met je theatersport team? Ga je voor een hele nieuwe samenstelling of bouw je verder met je bestaande team? Heb je al iedeeën voor nieuwe games die wilt laten zien of ga je voor een bestaande game in een nieuwe jasje?

Foto: Jaap Joris Vens
Foto: Jaap Joris Vens

We nodigen iedereen uit om zich aan te melden voor het NTT 2024 om er met zijn alleen weer een heel mooi weekend van te maken!

Inschrijven met je team (minimaal 4 maximaal 6 teamleden) kan vanaf 21 oktober 12:00 tot en met 28 oktober 2023 17:00u.

We zijn nog volop aan het rekenen en plannen. Daarom zullen we op een later moment bekend maken hoeveel teams er dit jaar mee kunnen doen aan het toernooi. Als er te veel inschrijvingen zijn, zal er een loting worden georganiseerd op 18 november 2023.