Een van de improformats die je tegenkan komen én aan mee kan doen tijdens de Impromarathon op 24 juni is De Kameleon. Daarnaast zijn er nog vele andere formats. Lees hieronder aan welke format je nog meer mee kan doen wie facilitators zijn.

Improformat: De Kameleon

Door Wijnand Vink.

We kennen allemaal zo iemand die niet is wie die lijkt. Je denkt iemand te kennen, maar dan spreek je een gemeenschappelijke kennis en die vertelt wat en je denkt “hebben we het over dezelfde persoon?” Iemand die zichzelf helemaal aanpast aan de omgeving, een echte kameleon. Vandaag gaan we zien wat er gebeurt als iemands verschillende sociale kringen elkaar ontmoeten, en de verschillende persoonlijkheden samen moeten komen. Een kameleon in het nauw gedreven.

Facilitator van dit Format is Wijnand Vink. Speler bij Tegen Beter Weten In. Daarnaast onze productieleider…(Huh?! Wie is deze persoon?).

Slongform: Ja!

Door Bettie van de Niet.

Slongform Ja! Een slongform zit tussen de shortform en de longform in. Een snelle longform, of een uitgerekte shortform In Slongform JA! zijn alle spelers duo’s in een hetzelfde restaurant. Gaandeweg wordt het duidelijk wie ze zijn, wat ze daar doen, wat ze te bespreken, op te lossen of uit te vechten hebben.

Het Familieportret

Door Matthijs Meulblok.

Het familieportret: longform waarin we scènes zien uit een familie relatie met drie gezinssamenstellingen die uiteindelijk samenkomen voor een etentje. Maar komt iedereen wel opdagen en hoe liggen de onderlinge verhoudingen?

Andere Facilitatoren zijn:

Ingmar Dasseville

Han van der Ven

René van der Veer

Abe Wits

Matthijs van Wingerden

Jus Roelofs

Lijkt het je leuk om mee te doen aan een improformat? Zoals bijvoorbeeld De Kameleon? Doe mee aan de Impromarathon. Meer weten? Kijk hier.

Tickets kan je hier vinden.