Wow, vier oude bekende spelers voor het NTT, maar niet in hun eigen bekende teams. Hieronder geven ze meer uitleg.

Inglourious Basterds, jullie hebben allemaal een ander team verlaten. Welke aanleiding heeft jullie aangezet tot deze daad?

Bonne bij Man met Snor? “Ach, die koek was gewoon op. We wonnen toevallig ooit een NTT en daardoor waren we tot elkaar veroordeeld. Echte liefde was er nooit.”

Ben bij Rocky Amaretto? “Bij Rocky zitten veel te weinig haantjes. We hebben ooit een Tarantino-achtige stijl proberen te spelen, maar alleen ikzelf had daar echt feeling mee. Daarnaast speelde ik nog nooit met Bonne. Dit is dan ook een open sollicitatie tot Snor.”

Stephanie bij Placebo? ‘Ik dacht dat ik in een goed werkend team zat, maar achteraf bleek er niks functioneels aan. Het was gewoon een farce en met die teleurstelling ben ik afgedropen.’

Gert Jan bij De Jonge Woudlopers? “Hahaha, Jong? De Woudlopers zijn ondertussen een stelletje bejaarden die alleen maar hetzelfde trucje konden: in elkaar klimmen. Ik heb gewoon behoefte aan goede spelers om me heen.”

Inglourias Bastards

Wat zouden jullie willen zeggen tegen jullie teams die (mogelijk zonder jullie) toch nog mee doen aan het NTT?

Wij willen allemaal tegen onze oude teams zeggen: “Say ‘auf Wiedersehen’ to your Nazi balls!”

Daarnaast wil Ben nog tegen Man met Snor zeggen: “Tot snel! Ik ben heel erg fan van jullie!”

Wat zijn de sterke punten van de Inglourious Basterds?

Wat wij missen in lengte, compenseren wij in spel. En omdat we zelfs elkaar wantrouwen, zijn we superscherp en gefocust op het podium.

Wanneer moet je vooral naar jullie komen kijken en wanneer juist ook niet?

Vrijdagavond 9 september is het niet verstandig om naar ons te komen kijken. Dan spelen we niet.