Nieuw team in theatersportland

In 2017 begon een groep theatersporters aan de eerste lessen van Theatersport 1. Sterren in de dop of een stel paradijsvogels? In ieder geval wild creatief. Nu 5 jaar later presenteren we ons, prachtige paradijsvogels, die je dwingen om even anders te kijken naar de wereld en die vooral heerlijk met elkaar en met jou dansen. Spetterend als een duik in een oase? Ontegenzeggelijk. Heerlijk rafelig aan de randjes. Zeker! Sterren…? Beoordeelt u maar.

Wat mag het publiek verwachten?

Creatief spel dus. Met een balans tussen verbaal steekspel en ontroerende stille momenten. We hopen jullie mee te nemen in een fantasievolle wereld. Een paradijs of een lachspiegel.

Bestormen van de gevestigde orde. Welk geheim wapen hebben wij?

Speelplezier. Spelen zonder trucs, maar mét onze toch wel wat bijzondere geesten. Verwacht geen dichtgetimmerde scenes, niet meer van hetzelfde, maar geniet van de verrassing en de lol op onze eigen gezichten.

Hoe bereiden we ons voor op een wedstrijd?

Heel veel slapen.

Willen jullie verder nog iets kwijt?

Ongeacht wie dit leest. Geniet van de wedstrijden, van het spelen, van het falen en van het lachen. Wij gaan ons best doen dat zo makkelijk mogelijk voor jullie te maken!