Het zonnetje schijnt, heel veel mensen zijn gevaccineerd, en nu zou het misschien eindelijk tijd zijn voor het NTT 20… 22. Ja het laat allemaal nog even op zich wachten. Maar we hebben gelukkig een heleboel om naar uit te kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een improspeurtocht, waar je locatietheatersport op de gekste plekken in Utrecht doet, of het bekijken van een leuke wedstrijd? In dit artikel lees je alle leuke dingen die je op het gebied van theatersport kan doen de aankomende tijd. Lees dan ook snel verder.

Improspeurtocht – Utrecht

“Wat.. Een improspeurtocht? Wat is dát dan weer,” zal je ongetwijfeld denken als je dit aan het lezen bent. De naam roept wellicht associaties op van urenlang rondlopen op zoek naar dat ene theatersporttalent. Niets is minder waar. Bij dit evenement dat wordt georganiseerd door het NTT (we willen het leed toch een beetje verzachten) volg je op de allergekste, mooiste, meest bijzondere plekken in Utrecht Oost allerlei verschillende workshops. Doordat iedereen zijn eigen route volgt, heb je aan het eind van de dag bij het diner genoeg over te praten. Meer hierover vind je binnenkort op onze website.

Meer informatie volgt.

Buitenspelen

Vond jij het buiten sporten tijdens de lockdown al leuk en smaakt dat alleen nog maar naar meer? In Den Haag organiseert het Koorenhuis Den Haag allerlei verschillende improvisatie workshops. De workshops worden gegeven in het Wijkpark Kortenbos, zodat je naast dat je weer lekker buiten kan spelen, ook een kleurtje kan krijgen en kan genieten van de mooie omgeving.

Meer informatie via https://www.theatersportinkoorenhuis.nl/aanbod/.

Acteren als topsport

Wat hebben Jack Nicholson, Anthony Hopkins en Michelle Pfeifer met elkaar gemeen? Ze maken allemaal gebruik van de Meisner techniek. Er zijn deze zomer vier verschillende workshops waarin je kennismaakt met deze acteertechniek. Ben jij zo’n acteur die altijd in zijn hoofd blijft zitten? Met deze techniek leer je natuurlijk en logisch reageren op je omgeving en de andere acteurs.

Meer informatie via https://meisneracademie.nl/

Muziek, fysiek spel, of toch maar games?

Als je je niet meteen wil vastleggen voor langere cursussen, dan is misschien het volgen van een losse zomerles bij Rataplan een lijk idee. Kosten zijn slechts vijf euro en er zijn allerlei verschillende thema’s. Lekker afwisselend en je steekt er ook nog wat van op!

Meer informatie via info@rataplantilburg.nl