Tegen Beter Weten In en Alter Ego openen zaterdag 19 maart het Winter is Going Improfestival. We vroegen waarom ze blij zijn dat de winter voorbij is en hoe ze dit vieren. Lees hieronder hen reacties.

Tegen Beter Weten in:

 Anne: Ik ben blij dat de winter voorbij is en kom dat vieren bij het ‘Winter is Going improfestival’ omdat onze Oekraïense medemensen het in de lente minder koud zullen hebben dan in de winter.

Wijnand: Ik ben blij dat de winter voorbij is en kom dat vieren bij het ‘Winter is going improfestival’ want na de improfestival ben ik going to the winter(sport).

Sanne: Ik ben blij dat de winter voorbij is en kom dat vieren bij het ‘Winter is going improfestival’ want we mogen nu eindelijk weer voor publiek zeggen dat oorlog stom is!

Wiet: Ik ben blij dat de winter voorbij is en kom dat vieren bij het ‘Winter is going improfestival’ want dan mag ik weer uit isolatie.

Alter Ego:

Kila: Ik ben blij dat de winter voorbij is en kom dat vieren bij het ‘Winter is going improfestival’ want… Bij Impro schijnt altijd de zon!

Boris: Ik ben blij dat de winter voorbij is en kom dat vieren bij het ‘Winter is going improfestival’ want… Er is weinig zo mooi als de ander laten shinen!

Sanne: Ik ben blij dat de winter voorbij is en kom dat vieren bij het ‘Winter is going improfestival’ want… Ik ontvang de zon én het theater met open armen!

 Timo: Ik ben blij dat de winter voorbij is en kom dat vieren bij het ‘Winter is going improfestival’ want… Ik ben een warm mens dat zich tot warmte aangetrokken voelt!