Team Salami Improv?  Jullie zijn verschillende jaren al aanwezig op het NTT. Wat hebben jullie met salami? Eten jullie ook andere dingen en zoja wat eten jullie om je op een voorstelling voor te bereiden?

Het is geen vereiste om salami te eten als speler van Salamie Improv,  maar het wordt wel gewaardeerd.  We eten ook graag kaasblokjes,  barbecueworstjes,  chips,  frietjes,  taart,  pizza…  Kort gezegd: we eten graag.  Voor een voorstelling of training vullen we ons maagje dan ook graag in een gezellig restaurantje.

Salamie improv

  Wat zou je zeggen is jullie signature game?

Salamie Improv experimenteert graag met nieuwe formats.  We voelen ons intussen wel als een vis in het water in een ‘vrije’  La Ronde,  dan starten we een klassieke La Ronde,  die we doorbreken wanneer dat best past voor het verhaal.  We doorbreken eigenlijk gewoon graag de regeltjes. 

Salamie improv

Wat willen jullie zeggen tegen de andere deelnemers aan het toernooi?

We hopen dat alle teams zich onwijs amuseren op het podium en dat we samen pareltjes van scènes mogen afleveren.  (enorm cliché,  we know) 

Salamie Improv

Hoe bereiden jullie je voor op een wedstrijd?

Als voorbereiding op een voorstelling trainen we uiteraard de formats,  maar de band naast de training vinden we minstens even belangrijk: samen ietske eten,  drinken,  op stap gaan,  met een vlot varen,  afkoelen in het zwembad…  Hieruit putten we vaak inspiratie voor toekomstige scènes en zo leren we elkaar nog beter kennen.