Totdat de Dom valt, jullie vereniging bestaat als 1 van de langste in Utrecht, kunnen jullie wat bijzondere momenten met ons delen?

TDDV bestaat nu bijna 30 jaar, op ons 20 jarig bestaan waren zo’n 50 oudleden (ben benieuwd voor 223). We hebben inmiddels zo’ 110 leden of oudleden.

De eigen bedachte games zoals de bouquet reeks waarbij een woord van het publiek seksuele handelingen waren en een scene in een fietsenwinkel een heel andere lading kreeg.

Twee jaar geleden een voorstelling in Groningen daarna nog onze studentenroots opgehaald en wezen “stappen” in De stad! Met uiteraard een heerlijke overnachting in jongeren hotel Simplon.

Een van de eerste kindervoorstellingen waar tijdens de ‘koningin’ de kinderen allemaal wc rollen mochten gooien.

De laatste voorstelling tijdens Corona met het publiek op het podium en wij spelend in de tribune vanwege de anderhalve meter.

Totdat de Dom valt

Wat zijn mooie herinneringen die jullie hebben aan het NTT?

Een van de beste herinneringen aan het NTT is die waar we rechters waren en er een soort fittie was met de Kevins, iets met te lage punten, die vervolgens zo’n briljante scene neerzetten (waar is Waylon), en ze drie keer 5 punten kregen.

Todat de Dom valt

Wat maken de spelers dit jaar zo bijzonder en waarom?

De spelers dit jaar zijn een mix tussen “oud” en ervaren en “jong” en fris. En hebben gewoon al bijna een jaar bijna niet meer gespeeld en hebben dus podiumhonger.

Totdat de Dom valt

Waar kijken jullie dit jaar naar uit op het NTT?

We willen weer heel graag zelf spelen maar ook kijken naar andere teams, nieuwe games zien en eigen vormen spelen.