Team: DOGMA

Omschrijving

De sfeer binnen team DOGMA is altijd uitgelaten. Maak kennis met onze hondsdolle spelers:
Elise – Zonder gêne stort ze zich in de scène en vult het verhaal aan waar je niet wist dat het mogelijk was. Op de voorgrond of op de achtergrond, onmisbaar als dat ene ingrediënt in je favoriete gerecht.
Jopy – Onze avonturier. Haar kennis van de wereld en andere culturen zie je ook terug in het spel. Laat je door haar meenemen op wereldreis.
Leon – Laat je niet afleiden door zijn jongensachtige charme. Hij zal zijn Duitse roots inzetten om het pubiek te verbluffen met een veelzijdigheid waar iemand met meerdere persoonlijkheden jaloers op zou zijn.
Marianne – Zo zelfverzekerd heb je nog nooit iemand zien dwalen. Als je einddoel onzeker is, geniet je net als Marianne des te meer van de reis. Ga mee op ontdekkingstocht en laat je door haar leiden.
Martijn – Op het eerste oog een rustig karakter, maar wacht maar tot je hem in zijn element ziet. Zingend, springend en verrassend zie je hem van links tot rechts over het hele podium gaan. Een stuiterbal in schaapskleren.
Maud Als een encyclopedie waarvan het eerste deel gratis was, kent zij alle spelvarianten een beetje en improviseert de rest er wel bij. Vlinder mee en laat je vervoeren.

Enthousiaste jonge honden!

Teamleden

  1. Elise Voogt - Speelt in: DOGMA Utrecht
  2. Maud van Deursen - Speelt in: DOGMA Utrecht
  3. Marianne Hopman - Speelt in: DOGMA Utrecht
  4. Leon Berentsen - Speelt in: DOGMA Utrecht
  5. Martijn Gerritsen - Speelt in: DOGMA Utrecht
  6. Jopy Willems - Speelt in: DOGMA Utrecht
© Nederlands Theatersport Toernooi 2024.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.